Πιστοποιήσεις και η λειτουργία των προγραμμάτων

Πολλοί πιστεύουν ότι μερικές πιστοποιήσεις στην λειτουργία των προγραμμάτων, ή κάποιες τεχνικές γνώσεις υπολογιστών και κανά δύο γλώσσες προγραμματισμού είναι αρκετά εφόδια για να κάνουν μια εταιρεία πληροφορικής ….!

Ίσως …………………παλία!!

Η πληροφορική σήμερα και η μηχανοργάνωση των επιχειρήσεων είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία. Πολλές και διαφορετικές διαδικασίες, πολλοί τρόποι για να  φτάσεις στο επιθυμητό  αποτέλεσμα, ειδικές προσφορές και το κυριότερο πολλοί εμπλεκόμενοι. Δεν αρκούν μόνο οι γνώσεις πληροφορικής. Χρειάζεται εμπειρία στο Business του πελάτη, γνώση των διαδικασιών, γνώσεις φοροτεχνικών και εργατικών θεμάτων. Για να μπορέσεις να προτείνεις την καλύτερη λύση, και  για να παρακολουθήσεις την υλοποίηση της, χρειάζονται εμπειρία, γνώσεις και κατάλληλες γνωριμίες με τους κατάλληλους ανθρώπους. Εμείς στην DayOne μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θα σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά.

 

(Μας  λέτε το θέμα, αναγνωρίζουμε την ανάγκη, προτείνουμε την βέλτιστη λύση. Ανεξάρτητα αν θέλετε ή μπορείτε να γίνετε πελάτες εμείς, θα σας προτείνουμε την πιο τίμια λύση.)

 

 

Όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε θέματα πληροφορικής, όποια εφαρμογή έχετε ή θέλετε να προμηθευτείτε , ακόμα και αν δεν μπορούμε να σας την παρέχουμε…………. Έχουμε την δυνατότητα να σας συμβουλεύσουμε και να σας κατευθύνουμε.

Η ιστορία μας στο χώρο της πληροφορικής , η εμπειρία μας από απλά και σύνθετα έργα, αλλά και γνωριμίες  μας με όλες τις εταιρείες Software στην Ελλάδα, εγγυώνται ότι μαζί  θα αναπτύξουμε τίμια και γρήγορα το Ευφυές κεφάλαιο της επιχείρηση σας.