Prosvasis Go

Διαχειριστείτε την επιχείρηση σας από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή!
Η DayOne, Premium Partner της ProsvasisGO, σας βοηθάει να πάρετε την επιχείρηση σας κυριολεκτικά στα χέρια σας!


myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγιση: Μεταβείτε από τα χαρτιά στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

myData

Από τις αρχές του 2021, εφαρμόζεται η χρήση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με σύνδεση στην ΑΑΔΕ, ανεξαρτήτως κατηγορίας βιβλίων. Η DayOne, σε συνεργασία με την Prosvasis GO, καλύπτει όλες τις ανάγκες Ηλεκτρονικής Τιμολόγισης για ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι μικρο-μεσαίες επιχειρίσεις!

Εκδώστε ηλεκτρονικά τιμολόγια και αποστείλτε τα αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το Prosvasis GO. Το Prosvasis GO, ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα δεδομένα, βοηθώντας σας να ανταπεξέρχεστε με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα στις υποχρεώσεις που δημιουργεί η τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.


Δημιουργήστε τιμολόγια βάσει των δικών σας αναγκών

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την εμφάνιση των τιμολογίων σας. Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα θέματα του Prosvasis Go, προσθέστε το λογότυπό σας, προσαρμόστε χρώματα και γραμματοσειρές, για να φτιάξετε το τιμολόγιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στη δική σας επιχείρηση.

Βρείτε οποιοδήποτε τιμολόγιο θέλετε

Μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας φακέλους και σωρούς εγγράφων. Με το Prosvasis Go, όλα τα τιμολόγια των πελάτων σας είναι συγκεντρωμένα σε μία online εφαρμογή για να μπορείτε να ανατρέχετε εύκολα σε όποιο επιθυμείτε, ακόμη και όταν είστε καθοδόν για μία συνάντηση.


Εκδώστε τα τιμολόγιά σας σε ελάχιστο χρόνο

Δημιουργήστε άμεσα Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια-Δελτία Αποστολής και Αποδείξεις Λιανικής. Εισάγετε απλά το είδος ή την υπηρεσία και τον πελάτη και αφήστε τα υπόλοιπα στο Prosvasis Go. Η εφαρμογή συμπληρώνει αυτόματα όλα τα πεδία του τιμολογίου, εφαρμόζοντας τα στοιχεία του πελάτη, τιμές και εκπτώσεις, τρόπους πληρωμής, συντελεστές ΦΠΑ κλπ.


Αποστείλετε online τα τιμολόγιά σας

Ολοκληρώσατε επιτυχώς μία πώληση; Μην περιμένετε να επιστρέψετε στο γραφείο. Εκδώστε το τιμολόγιο μέσα από το laptop, το tablet ή το smartphone σας και αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στον πελάτη σας, επιταχύνοντας σημαντικά την είσπραξή του.


Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA: Η επιχειρηματική καθημερινότητα αλλάζει!

 • Τι είναι τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA);

  Ουσιαστικά πρόκειται για την προσομοίωση λογιστικών βιβλίων που θα τηρούνται υποχρεωτικά στους servers της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), απεικονίζοντας το ετήσιο λογιστικό και φορολογικό αποτέλεσμα αλλά και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων για απόδοση ΦΠΑ, παρακρατούμενους φόρους και λοιπά τέλη και φορολογίες.

 • Τι διαβιβάζεται και τι δεν διαβιβάζεται στα Ηλεκτρονικά Βιβλία;

  Στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα myDATA (my Digital Accounting and Tax Application), θα πρέπει να διαβιβάζονται όλα τα προβλεπόμενα παραστατικά εσόδων/εξόδων και λοιπών λογιστικών εγγραφών με σκοπό την αυτόματη ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων.

  Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία δεν θα περιλαμβάνουν υπόλοιπα πελατών, προμηθευτών και παρακολούθηση διαθεσίμων (Ταμείο, Τράπεζες κ.λπ.), ΕΚΤΟΣ από την περίπτωση που οι πληρωμές αυτές θα αφορούν εξόφληση υποχρεώσεων προς το Δημόσιο (φόρους, χαρτόσημο κ.λπ.).

 • Ποιους αφορούν τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA);

  Αφορούν όλες τις επιχειρήσεις και λοιπές οντότητες ανεξαρτήτως κατηγορίας βιβλίων, οι οποίες τηρούν λογιστικά αρχεία σύμφωνα με τον Ν.4308/2014 – Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ).

 • Πώς θα λειτουργούν τα Ηλεκτρονικά Βιβλία (myDATA);

  Στην online πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, θα πρέπει να διαβιβάζεται η σύνοψη παραστατικών εσόδων/εξόδων και λοιπών λογιστικών εγγραφών με σκοπό την αυτόματη ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της επιχείρησης.

  Η λειτουργία των Ηλεκτρονικών Βιβλίων βασίζεται στο μηχανογραφικό σύστημα που χρησιμοποιεί η κάθε επιχείρηση.

  Οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να διαβιβάζουν προς την ΑΑΔΕ τα εξής:

  1. Τις συνόψεις των παραστατικών εσόδων και εξόδων τους
  2. Το χαρακτηρισμό των συναλλαγών για τα παραστατικά που έχουν εκδώσει και έχουν λάβει
  3. Τα δεδομένων των λογιστικών εγγραφών τους που διαμορφώνουν τη λογιστική και φορολογική τους βάση, για την εξαγωγή του λογιστικού και φορολογικού αποτελέσματος κάθε φορολογικού έτους.

 • Σημαντικές ημερομηνίες για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία

  Από την 1η Οκτωβρίου 2020 ξεκίνησε δυνητικά η ηλεκτρονική διαβίβαση των παραστατικών εσόδων που εκδίδουν όλες οι επιχειρήσεις από την ημερομηνία αυτή και έπειτα, καθώς και των χαρακτηρισμών τους. Η δυνατότητα αυτή, αφορά και τη διαβίβαση των στοιχείων λιανικής.

  Από την 1η Ιανουαρίου 2021, η δυνατότητα αυτή θα γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για όλες τις επιχειρήσεις που υπάγονται στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Πωλήσεις: Υποστηρίξτε αποτελεσματικά κάθε πώληση με μια online εφαρμογή

Απλοποιήστε τη λήψη των παραγγελιών σας

Πόσες φορές έχει χρειαστεί να δείτε εάν έχετε κάποιο προϊόν στην αποθήκη σας; Μην χάνετε χρόνο πια. Εισάγοντας όλα τα είδη και τα αποθέματά τους στο Prosvasis Go, μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητά τους και να εκδίδετε προσφορές ή να παίρνετε άμεσα παραγγελίες, από το χώρο του πελάτη σας.


Οργανώστε καλύτερα το αρχείο των πελατών σας

Ξεχάστε τις ατζέντες και τις σημειώσεις. Καταχωρήστε όλα τα στοιχεία των πελατών σας σε μία online εφαρμογή, κάνοντας εξαιρετικά απλή και γρήγορη την έκδοση όλων των σχετικών παραστατικών: από προσφορές, παραγγελίες, πωλήσεις και δελτία αποστολής έως πιστωτικά σημειώματα και επιστροφές εμπορευμάτων.

Κλείστε συμφωνίες σε ελάχιστο χρόνο

Δημιουργήστε προσφορές πωλήσεων και αποστείλετέ τες ηλεκτρονικά στους πελάτες σας, σε λίγα μόνο λεπτά. Και το πιο σημαντικό, μετατρέψτε μία υπάρχουσα προσφορά πωλήσεων σε τιμολόγιο (προς είσπραξη) με ελάχιστα μόνο κλικ, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.


Καταγράψτε αναλυτικά τις εισπράξεις σας

Καταχωρήστε στο Prosvasis Go τις εισπράξεις μετρητών, τις επιταγές των πελατών σας, καθώς και τις πληρωμές που γίνονται μέσω πιστωτικών καρτών. Συγκεντρώστε σε ένα σημείο όλη την πληροφόρηση για τις πωλήσεις σας, ελέγχοντας την πορεία των εισπράξεων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.Έξοδα: Απλοποιήστε τη διαχείρηση των εξόδων σας

Καταγράψτε τα έξοδά σας τη στιγμή που δημιουργούνται

Απαλλαγείτε από τα κουτιά με τις αποδείξεις και τα αρχεία excel. Ξενοιάστε, καταγράφοντας τις αγορές και τις εταιρικές σας δαπάνες στο Prosvasis Go. Απλά, εισάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία και δημιουργήστε τις σχετικές εγγραφές σε λίγα μόνο λεπτά. Μέσα από το desktop, το laptop, το tablet ή το smartphone σας.


Επισυνάψτε τα παραστατικά των εξόδων σας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε άλλο για χαμένες, φθαρμένες ή σκισμένες αποδείξεις και τιμολόγια. Απλά, τραβήξτε φωτογραφία τα φυσικά παραστατικά των εξόδων σας τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε, αποθηκεύστε τα αρχεία στο Prosvasis Go (μέσω Dropbox) και προωθήστε τα με email στο λογιστή σας.

Διαχειριστείτε αποδοτικά τις αγορές σας

Εισάγετε στο Prosvasis Go όλες τις αγορές που κάνετε από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τις οφειλές της επιχείρησής σας σε μετρητά, επιταγές ή πιστωτικές κάρτες, προγραμματίζοντας ανάλογα τις πληρωμές σας.


Παρακολουθήστε καλύτερα τις δαπάνες σας

Καταβάλατε χρήματα για τη φιλοξενία των συνεργατών σας, εταιρικά ταξίδια ή την αγορά αναλωσίμων; Καταχωρήστε τα έξοδα και τον τρόπο πληρωμής τους στο Prosvasis Go και αποκτήστε πλήρη εικόνα για το σύνολο των εταιρικών σας δαπανών, εντοπίζοντας παράλληλα περιθώρια εξοικονόμησης κόστους.Reporting: Ελέγξτε την πορεία της οικονομικής σας δραστηριότητας

Δείτε τη μεγάλη εικόνα από όπου και αν βρίσκεστε

Μάθετε πως τα πηγαίνει η επιχείρησή σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Απλά, κάντε login στο Prosvasis Go και ενημερωθείτε άμεσα για την πορεία της εταιρείας σας, (έσοδα, έξοδα, απαιτήσεις, υποχρεώσεις και ρευστότητα) που εμφανίζεται αυτόματα στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής.


Παρακολουθήστε καλύτερα τη ρευστότητά σας

Αποφύγετε τις εκπλήξεις, γνωρίζοντας με ακρίβεια πόσα χρήματα μπαίνουν και βγαίνουν από το ταμείο σας. Προγραμματίστε καλύτερα τις δραστηριότητές σας, παρακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις (σε μετρητά, επιταγές ή κάρτες) που προκύπτουν αυτόματα από τις συναλλαγές που καταχωρείτε στο Prosvasis Go.

Μοιραστείτε τα δεδομένα σας με το λογιστή σας

Προετοιμαστείτε έγκαιρα για την περίοδο των δηλώσεων, παρέχοντας στο λογιστή σας όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για την επιχείρησή σας. Εξάγετε εύκολα δεδομένα και reports για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Οι αναφορές του Prosvasis Go είναι απλές και κατανοητές για εσάς και εξαιρετικά χρήσιμες για το λογιστή σας.Οργάνωση: Κάντε την καθημερινότητα σας πιο εύκολη και αποδοτική

Οργανώστε καλύτερα τις συναντήσεις σας

Αξιοποιήστε πλήρως το χρόνο σας, προγραμματίζοντας τα ραντεβού και τις επισκέψεις σας με το ημερολόγιο του Prosvasis Go. Ορίστε προτεραιότητες, καταχωρήστε χρήσιμες σημειώσεις και επιμέρους εργασίες σε κάθε συνάντηση, επισυνάπτοντας παράλληλα συνοδευτικά έγγραφα και αρχεία (μέσω Dropbox).


Διαχειριστείτε αποδοτικά τις εργασίες σας

Βελτιώστε την καθημερινή σας λειτουργία, οργανώνοντας τις εργασίες σας σε έργα. Ενσωματώστε στο Prosvasis Go όλες τις λεπτομέρειες κάθε έργου, καταχωρώνντας στο ημερολόγιο κάθε εργασία που σχετίζεται με το έργο. Εισάγετε όλα τα σχετικά παραστατικά και παρακολουθήστε (ανά πάσα στιγμή) την οικονομική εξέλιξη κάθε έργου.

Παρακολουθήστε αναλυτικά κάθε έργο

Καταχωρήστε στο Prosvasis Go όλα τα παραστατικά (εσόδων και εξόδων) όλων των έργων σας και παρακολουθήστε, σε πραγματικό χρόνο, την οικονομική πορεία κάθε έργου χωριστά. Ανατρέξτε στη συγκεντρωτική αναφορά της εφαρμογής και δείτε άμεσα ποια έργα παράγουν έσοδα για την επιχείρησή σας.


Ανατρέξτε άμεσα σε σημαντικά αρχεία

Μην ψάχνετε άλλο ατελείωτα emails για να βρείτε ένα συνημμένο αρχείο ή έγγραφο. Επισυνάψτε όλα τα σημαντικά αρχεία στο Prosvasis Go (μέσω Dropbox). Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά αξία: πώς θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας.Αποθέματα: Ελέγξε άμεσα τα αποθέματα των προιόντων σας

Εισάγετε εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Εισάγετε όλα τα προϊόντα που πουλάτε ή αγοράζετε, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας, στο Prosvasis Go. Προσθέστε φωτογραφία, κωδικό και περιγραφή είδους, τιμές (χονδρικής-λιανικής), εκπτώσεις και κάθε άλλη πληροφορία, απλοποιώντας την καταχώρηση των παραστατικών πωλήσεων και αγορών.


Καταγράψτε όλες τις κινήσεις της αποθήκης σας

Καταχωρήστε στην εφαρμογή όλες τις εισαγωγές και τις εξαγωγές ειδών από την αποθήκη σας (σε επίπεδο αξίας και ποσότητας). Με την ένταξη του είδους στις γραμμές του σχετικού παραστατικού, το Prosvasis Go συμπληρώνει αυτόματα όλα τα προκαθορισμένα πεδία, περιορίζοντας το χρόνο έκδοσής του.

Δείτε τα αποθέματά σας κάθε στιγμή, από όπου και αν βρίσκεστε

Μην χάνετε άλλες πωλήσεις λόγω μη διαθεσιμότητας προϊόντων. Κάθε φορά που καταχωρείτε παραστατικά πωλήσεων και αγορών ειδών στο Prosvasis Go, ενημερώνεται αυτόματα και το υπόλοιπο της αποθήκης σας. Έτσι, έχετε πάντα πλήρη εικόνα για τα αποθέματά σας, φροντίζοντας έγκαιρα για την αναπλήρωσή τους.


Συγκεντρώστε τους προμηθευτές σας σε ένα σημείο

Απλοποιήστε τη διαδικασία αγοράς προϊόντων από προμηθευτές. Οργανώστε τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των προμηθευτών (με τους οποίους συνεργάζεστε) σε μία online εφαρμογή, κάνοντας εύκολη και γρήγορη την καταχώρηση νέων παραγγελιών από όπου και αν βρίσκεστε.Prosvasis GO: Εξειδικευμένη λειτουργικότητα που αυτοματοποιεί πλήρως όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA

H DayOne σας βοηθάει για να στήσετε την εφαρμογή σας εύκολα και γρήγορα, με τα στοιχεία και τις ανάγκες της επιχείρησης σας! Είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια, από την αγορά και ενεργοποίηση μέχρι την επίλυση προβλημάτων.

Μιλήστε με έναν τεχνικό εκπρόσωπο της DayOne όποτε χρειάζεστε, με ετήσια τηλεφωνική υποστήριξη! 

Ομαδοποίηση & Παρακολούθηση των παραστατικών

Μαζική ή επιλεκτική αποστολή κάθε τύπου παραστατικού

Άντληση Παραστατικών από το myDATA με ένα κλικ

Reports & Στατιστικά στοιχεία λήψης και διαβίβασης δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA

myDATA LIVE: Για εύκολη εποπτεία και διαχείριση όλων των παραστατικών

Μέγιστη ακρίβεια & εξάλειψη πιθανότητας λαθών

Αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα που αποστέλλονται από την Α.Α.Δ.Ε, ανά υποβαλλόμενη κίνηση

Προεγκαταστημένα παραστατικά και είδη